Вијести

Обраћање након избора
16.04.2018.
Користим прилику да се прво захвалим од срца свим оним храбрим људима, породицама, радницима, интелектуалцима и студентима који су нас, упркос притисцима, уцјенама, али и свеопштој атмосфери страха - гласали.
Завршна конвенција
14.04.2018.
Желимо да се изборимо против економске окупације, али даћемо све од себе, сваки атом своје снаге, да се изборимо и против окупације духа.
Гостовање у ТВ дебати
14.04.2018.
Милачић је истакао да је борба против ових, како каже, нелегитимних одлука његов политички циљ, односно да ће се борити да се оне пониште.
Предсједник Праве Црне Горе поручио
13.04.2018.
У недељу грађани не гласају само против Мила Ђукановића већ, уједно, и против система који је он скупа са својим страним ментора овдје изградио претходне три деценије.
Милачић Харадинају
12.04.2018.
"Рамушу Харадинају, бившем лидеру Ослободилачке војске Косова (ОВК), који се терети за тешке злочине над Србима и нелојалним Албанцима, почињене на Косову, поручујем: даље руке од Црне Горе!"
Милачић у Никшићу
11.04.2018.
Борићемо се за истинску демократизацију, за смјењивост власти на унутрашњем плану, али такође и за демократизацију на спољњем плану.
Милачић о сукобу Ђукановић - Вуксановић
10.04.2018.
Трагикомично изгледа међусобно оптуживање предсједничких кандидата Мила Ђукановића испред ДПС-а и Драгиње Вуксановић испред СДП-а.
Апел грађанима
09.04.2018.
За разлику од осталих противкандидата, желим да испред нове генерације политичара, позовем грађане ове земље да покренемо суштинске промјене, а не само површинске, да се не бавимо само последицама, већ узроцима.
Васкршња честитка
08.04.2018.
Свим православним вјерницима, у име Праве Црне Горе и у своје лично име честитам Васкрс, са жељом за унутарправославном слогом, да се један исти православни народ не разбија и не дијели, већ да остане једно биће, као што је то одувијек и било.
Милачић Ђукановићу
07.04.2018.
"Тридесет година сте имали прилику да створите амбијент у коме се криминалци неће осјећати слободно, а ово што сада говорите дио је јефтине предизборне политичке кампање".
Конвенција у Бару
05.04.2018.
Милачић је казао да питање НАТО-а није завршено, као и то да не одобрава ставове појединих опозиционих политичара који су одустали од ове велике националне теме.
Милачић у Херцег Новом
04.04.2018.
"У праву сте господине Ђукановићу, ови избори јесу једна врста референдума, јер бирамо између криминала и безбједне и сигурне земље."