Вијести

Прес конференција
16.10.2018.
На данашњој прес конференцији одржаној у просторијама Праве Црне Горе, медијима су се обратили предсједник Праве Црне Горе Марко Милачић, као и предсједник Покрета за Пљевља, др Новица Станић.
О.Ш. "Браћа Лабудовић" у Драговој Луци као партијска филијала
15.10.2018.
Тим волонтера Праве Црне Горе у склопу теренске кампање "Куцамо на Права врата" већ данима разговара са грађанима Никшића, тачније Драгове Луке.
Саопштење Праве Црне Горе
14.10.2018.
Политика званичне црногорске власти, којом се ствара атмосфера шикане према првом човјеку Српске православне цркве, патријарху Иринеју, је антисрпска, антицрногорска и антицивилизацијска.
На општинском одбору Покрета за Пљевља синоћ донијета одлука о спајању двије партије
12.10.2018.
На сједници Општинског одбора Покрета за Пљевља, одржаној дана 11.10.2018, којом је предсједавао предсједник те партије, др Новица Станић, на којој је учествовао и предсједник Праве Црне Горе, Марко Милачић, донешена је одлука о спајању политичких партија Покрет за Пљевља и Праве Црне Горе.
Предсједник Праве Црне Горе посјетио Драгову Луку у Никшићу
11.10.2018.
Предсједник Праве Црне Горе Марко Милачић са својим тимом посјетио је Драгову Луку у Никшићу и више тамошњих домаћинстава у склопу недавно започете једногодишње теренске кампање "Куцамо на Права врата".
Права Црна Гора о Ђукановићевој посјети Папи Фрању
09.10.2018.
Права Црна Гора поздравља добре међудржавне односе, али и пријатељске односе са великодостојницима свих свјетских конфесија, па самим тим и добре односе Црне Горе са Светом Столицом у Ватикану.
Сусрет лидера Праве Црне Горе и предсједника Српског националног савјета
08.10.2018.
Предсједник Праве Црне Горе, Марко Милачић, састао се данас са предсједником Српског националног савјета, господином Момчилом Вуксановићем, на коме је утврђена већ постојећа сарадња, али и и анализиран положај српског народа у Црној Гори.
Реакција Праве Црне Горе на предлог увођења обавезе стајања приликом интонирања химне
06.10.2018.
Предлогом измјенама и допунама Закона о државним симболима и Дану државности Црне Горе који је утврдила Влада уводи се обавеза да се стоји током интонирања државне химне, а такође и казна у износу од 300 до 2000 € за физичко лице које не буде поштовало ову обавезу, а све у циљу заштите угледа химне и државе Црне Горе.
Састанак лидера Праве Црне Горе и Покрета за Пљевља
05.10.2018.
Предсједник Праве Црне Горе Марко Милачић и предсједник Покрета за Пљевља Новица Станић, одржали су радни састанак у Пљевљима,  у склопу једногодишње теренске кампање "Куцамо на Права врата", коју је Права започела прије неколико дана.
Права Црна Гора почела теренску кампању "Куцамо на права врата" из Никшића
03.10.2018.
Права Црна Гора као што је и недавно најавила, отпочела је једногодишњу теренску кампању "Куцамо на Права врата" из Никшића.
Сусрет предсједника Праве Црне Горе и СНП
02.10.2018.
Предсједник Праве Црне Горе Марко Милачић и предсједник Социјалистичке народне партије Владимир Јоковић састали су се у жељи да се у мору тешких ријечих и међуопозиционих ратова, пошаљу заједничке поруке о важности минимума јединства, колегијалности и слоге унутар опозиционог дјеловања.
Права одговорила Демократском Фронту
27.09.2018.
Са изненађењем констатујемо овакав вид комуникације од стране Демократског фронта, на наше добронамјерно реаговање и позивање да опозову учешће у Скупштини НАТО савеза.