Вијести

Састанак са Вучићем
05.08.2018.

Предсједник Праве Црне Горе, Марко Милачић, са генералним секретаром Владиславом Дајковићем и портпаролом партије Исидором Крсмановић, састали су се данас у згради Предсједништва Србије, са господином Александром Вучићем.

Права Црна Гора на обиљежавању годишњице погрома у "Олуји" у Бачкој Паланци
05.08.2018.

Делегација Праве Црне Горе, коју су чинили предсједник Марко Милачић, генерални секретар Владислав Дајковић и портпарол странке Исидора Крсмановић, учествовали су у обиљежавању помена жртвама "Олује", који се одржао у Бачкој Паланци 4. августа.

Права Црна Гора и Покрет за Пљевља одржали радни састанак
03.08.2018.
Руководство Праве Црне Горе, на челу са предсједником Марком Милачићем и генералним секретаром Владиславом Дајковићем, посјетило је данас општину Пљевља.
Права позива надлежне на одговорност
02.08.2018.

Управа полиције је потврдила информацију Праве Црне Горе, да је наводно штићена личност у будванској дискотеци "Топ Хил" заправо син ВДТ-а Алекса Станковић.

Права реаговала на званичан избор Ивана Вуковића за Градоначелника Подгорице
01.08.2018.

Избор Ивана Вуковића за Градоначелника Подгорице, осим функције гашења пожара између два супротстављена табора у подгоричком одбору ДПС-а, има још једну: функцију премошћавања са клијантелистичког, ка династичком систему владања те партије.

Права открива кога је полиција штитила у будванској дискотеци
31.07.2018.
Према поузданим сазнањима Праве Црне Горе, потврђеним из више извора, возило усликано испред дискотеке Top Hill, 27. јула, у касним сатима "штитило" је сина ВДТ Ивице Станковића, Алексу Станковића, који се ту налазио читаве вечери у ноћном проводу.
Права позива тужилаштво да хитно реагује
30.07.2018.
Права Црна Гора доставља јавности на увид фотографију службеног аутомобила, затеченог 27. јула, послије поноћи испред дискотеке Top Hill, што представља класичан примјер злоупотребе државних ресурса.
Реакција Праве Црне Горе након напада званичника власти на Патријарха Иринеја и најава модерне стратегије за побољшање положаја Срба у Црној Гори
24.07.2018.

Изјаве Патријарха Српске православне цркве, господина Иринеја, о лошем положају Срба у Црној Гори, изазвале су велике реакције, међу којима су предњачиле осуђујуће реакције званичника Владе, али и предсједника државе.

Ђукић: Поздрављам Ђукановићеву најаву отопљавања односа са Русијом
23.07.2018.

Обраћам се православним, католицима, муслиманима, као и традиционално и нетрадиционално орјентисаним грађанкама и грађанима Црне Горе: Имајући у виду вјековне тековине наших предака и одступање од њих у новом времену, под изговором евроатланских интеграција, довели смо наш морал, породицу, нашу економију, индустрију, пољопривреду, науку, чак и туризам на ивицу пропасти.

Генерални секретар Праве Црне Горе писао лидеру УРА Дритану Абазовићу
21.07.2018.

"Постоји снажан утицај Русије и Србије у региону, и то је разлог зашто нам је НАТО неопходан. НАТО је најбоља опција да се боримо против руског утицаја у региону." Дритан Абазовић (Предсједник УРА) за Њујорк Тајмс

Права Црна Гора одржала сједницу у Никшићу
20.07.2018.

На јучерашњој сједници никшићког Иницијативног одбора Праве Црне Горе, којој је присуствовало и партијско руководство, разматрана је политичка ситуација у том граду.

Реаговање Праве Црне Горе поводом јучерашњих изјава предсједника САД
19.07.2018.

Предсједник САД Доналд Трамп узрдмао је Црну Гору јучерашњим изјавама. С обзиром на карикатурална саопштења појединих партија на ту тему, Права Црна Гора има другачије виђење.