Вијести

Предсједник Праве Црне Горе у Москви са потпредсједником руске Думе Петром Толстојем
17.12.2018.
Предсједник Праве Црне Горе Марко Милачић током тродневне посјете Москви гдје је боравио на позив руске Думе, као једини предстравник из Црне Горе на самиту 35 младих лидера свијета, састао се са потпредсједником Думе, Петром Толстојем.
Генерални секретар Праве Црне Горе наставио теренску кампању у Главном граду и посјетио Загорич
14.12.2018.
Генерални секретар Праве Црне Горе Владислав Дајковић је у склопу теренске кампање у Подгорици обишао градско насеље Загорич.
Лидер Праве Црне Горе у тродневној посјети Русији
13.12.2018.
Предсједник Праве Црне Горе Марко Милачић боравиће у званичној тродневној посјети Москви на позив руске Думе гдје ће присуствовати форуму младих стручњака.
Реаговање Праве Црне Горе поводом најновијег истраживања ЦЕДЕМ-а
12.12.2018.
Сваком ко макар мало прати политичку сцену и ко је, с тим у вези, пропратио претходне предсједничке и локалне изборе, јасно је да је најновије истраживање ЦЕДЕМ-а, макар у дијелу рејтинга Праве Црне Горе и њеног лидера, Марка Милачића, груби фалсификат.
Дајковић у склопу теренске кампање у Подгорици обишао насеље Коник и разговарао са мјештанима
12.12.2018.
Генерални секретар Праве Црне Горе је у склопу теренске кампање у Подгорици посјетио насеље Коник и разговарао са мјештанима.
Саопштење Праве Црне Горе поводом отварања поглавља 27 на путу ка ЕУ
12.12.2018.
Иако је Црна Гора на путу ка Европској унији испунила формално-административне услове за отварање поглавља 27 које се односи на заштиту животне средине, посматрајући голим оком еколошке аномалије у нашој држави - затварање овог поглавља чини се готово немогућим.
Права Црна Гора осудила нови притисак на породицу Ђуришић
11.12.2018.
Још једно обиљежавање свјетског дана Људских права, у Црној Гори је прошло онако како је јавност и навикла - неправдом.
Права Црна Гора обишла мјештане из улице Марка Радовића иза тржног центра Делта
07.12.2018.
Генерални секретар Праве Црне Горе Владислав Дајковић је у оквиру теренског рада у Главном граду, обишао мјештане који станују у близини старог градског колектора, иза тржног центра Делта.
Права Црна Гора реаговала поводом изјаве Срђана Дармановића да ће Црна Гора упутити помоћ од 400 000 ЕУР здравственом систему Авганистана
05.12.2018.
Црногорски грађанин, био информисан или не, не мора бити стручњак да би голим оком процијенио у каквом се стању налази здравство у Црној Гори.
Саопштење Бора Ђукића, поводом текста о наводном признању Украјинске православне цркве од стране Васељенског патријарха Вартоломеја
03.12.2018.
Недавно смо имали прилику да видимо изјаву украјинског предсједника Порошенка, у којој се наводи да је аутокефалност Украјинској православној цркви додијељена од стране Васељенског патријарха Вартоломеја.
Реаговање Праве Црне Горе поводом хапшења лидера ПзП Небојше Медојевића
30.11.2018.
У моменту док десетине оптужених, па чак и осуђених лица, слободно шетају Црном Гором и несметано улазе и излазе из ње, црногорска полиција се дрзнула да хапси опозиционог посланика.
Права Црна Гора обишла мјештане Забјела којима свакодневне поплаве паралишу нормалан живот
29.11.2018.
Права Црна Гора је јуче отпочела теренске активности у Подгорици, у оквиру којих ће у наредних неколико мјесеци, обилазити све грађане Главног града који су у проблемима.