Милачић: Наш противник није само један човјек, он је само марионета

13.04.2018.

"У недељу грађани не гласају само против Мила Ђукановића већ, уједно, и против система који је он скупа са својим страним ментора овдје изградио претходне три деценије. Није наш политички противник само један човјек, Ђукановић, он је само марионета, наш политички противник је та погубна НАТО идеологија која уништава и економију и биће ове земље", саопштио је предсједнички кандидат Марко Милачић.

Заокруживањем броја један, грађани, према његовом мишљењу, гласају за пуну слободу, а не за дневну политику, демагогију и млаке флоскуле које нуде остали кандидати. Зато је позвао све бираче да у недељу гласају за суштинске и храбре промјене, а не за гурање великих тема под тепих.

Дајући глас Милачићу, грађани би дали уједно глас и новој генерацији неистрошених политичара, чиме би се, према његовим ријечима, почео пут враћања Црне Горе себи, и враћање изворној вољи народа.

"Позивам све грађане ове земље, а нарочито оне најугроженије, Србе, да гласајући за идеју коју представљам, јасно и гласно, у годинама пред нама, кажемо да не прихватамо уништавање економије, не прихватамо аутократију, не прихватамо укидање накнада мајкама са троје или више дјеце, али, исто тако, не прихватамо ни уништавање већинског српског језика, канонске Митрополије црногорско приморске, Његошевог писма, ћирилице, да не прихватамо недемократске одлуке попут насилног угуравања у НАТО, признања лажне државе Косово, санкција Русији", рекао је Милачић.

Он је нагласио да је све то дио истог пакета неслободе, као и да сви предсједнички кандидати који не желе да говоре о духовности и великим спољно-политичким темама, а желе само да говоре о Ђукановићу, заправо, свјесно или несвјесно, цементирају његово деценијско насиље и представљају гарант дугорочног одржања статуса КВО у овој земљи.

"Да бисмо све ово успјели, потребна нам је ваша помоћ. Зато вас позивам да 15. априла изађете на изборе и гласате за суштинске промјене, јер то је једини начин да Црна Гора поново буде земља достојна својих грађана, земља која се неће стидјети наших предака и којом ће се поносити наши потомци", закључио је Милачић.