Права Црна Гора предала листу за изборе у Бару

01.05.2018.

Листа Марко Милачић - Права Црна Гора - За прави Бар предала је Општинској изборној комисији у Бару списак кандидата за локалне изборе који ће се одржати 27. маја

Носилац листе Бошко Чармак казао је да ће се ова партија борити за неизоставну смјену садашње градске власти, враћање градског идентитета, као и за враћање истинског међунационалног и вјерског склада.

"Желимо да Бару вратимо мултиетнички и вјерски склад, без одрицања од сопственог идентитета и релативизације већинског православног становништва, спречавање милитаризације барске луке, брда Врсуте и градског језгра од стране НАТО савеза. Ова партија ће се, такође, борити против лажи о фиктивном предизборном запошљавању, а и залагаћемо се за демонтирање малициозних приватизација, права радника великих градских фирми, за подршку произвођачима медитеранског воћа и поврћа, повратак граду укинутих културних догађаја, уређење градске средине по мјери породице и безбједније улице за све грађане", казао је Чармак, након предаје одборничке листе.

Предсједник Праве Црне Горе Марко Милачић је, такође истакао, да Бару недостаје мултиетнички склад и да стога ова партија нуди концепт модерног патриотизма.

"Нудимо концепт који смо представили и на државном нивоу, концепт модерног патриотизма. То значи да ћемо се борити за изградњу модерног Бара, али уз пуно поштовање наше традиције и духовности. Бар мора да унаприједи мултиетнички склад. Права Црна Гора ће дати допринос томе, али Права Црна Гора неће поштовати друге тако што ће негирати себе и своје. Ми ћемо поштовати друге, нашу браћу мањине, али истовремено се не стидјети онога ко смо и што смо", истакао је Милачић.

Одборничку листу Праве Црне Горе чини 27 грађана Бара:

 1. Божидар Чармак - адвокат
 2. Војислав - Микица Новаковић - професор математике
 3. Андреа Пламенац - лингвиста
 4. Далибор Марковић - приватник
 5. Зоран Божовић - секретар гимназије
 6. Првослав Дашић - приватник
 7. Александар Капа - специјалиста царине
 8. Маја Шошкић - књиговодствени стручњак
 9. Никола Ђурашковић - угоститељ
 10. Александар Групковић - угоститељ
 11. Андрија Дедић - поморац
 12. Анета Самарџић - лингвиста
 13. Миодраг Шћепановић - угоститељ
 14. Драган Ратковић - поморац
 15. Лазар Дашић - кувар
 16. Маја Божовић - лингвиста
 17. Борис Оштир - музичар
 18. Ненад Божовић - поморац
 19. Богдана Дашић - приватник
 20. Мило Ункашевић
 21. Нада Шћепановић - приватник
 22. Владо Влашковић - контролор
 23. Петар Никпаловић - угоститељ
 24. Александра Радовић - лингвиста
 25. Драган Ункашевић
 26. Мирјана Чармак - специјалиста туризма
 27. Мирко Галушић - студент