Милачић са Вујовићем: Опозиција да не разочара гласаче у Будви

04.07.2018.

Предсједник Праве Црне Горе Марко Милачић и руководство партије, посјетили су током јучерашњег дана општину Будву. Том приликом сусрели су се са активистима и члановима те партије, који су водили предсједничку кампању кандидата Праве Црне Горе у метрополи туризма. Подсјећања ради, предсједнички кандидат Праве, Марко Милачић, је на априлским предсједничким изборима у том граду, након само пар мјесеци од оснивања партије, освојио 3,75% гласова, чиме је формално, али и суштински отворен простор за будуће дјеловање Праве.

Лидер Праве Црне Горе се састао и са предсједником Скупштине Општине Будва, Ђорђем Вујовићем. Милачић је на самом почетку честитао господину Вујовићу на истрајности, али и доприносу у рјешавању кризе која већ дуже вријеме оптерећује локалну власт. Милачић је закључио да општина Будва, уз остале опозиционе општине, представља примјер који би се требао слиједити и на државном нивоу, како би након три деценије коначно, као друштво, спознали за сада недостижни принцип смјењивости власти.

"Баш из тог разлога, власт у Будви састављена од опозиционих партија са државног нивоа, не смије разочарати гласаче који су јој указали повјерење 2016. године, јер би се у том случају та штета прелила и на цијелу Црну Гору, те самим тим, додатно стимулисала још већи број бирача да оду у апстиненцију. Сви опозициони субјекти, па и појединци, стога морају бити на висини задатка, јер им то налаже уговор са грађанима Будве који желе одговорну и озбиљну локалну власт. Права Црна Гора ће, са своје стране, у данима и годинама пред нама представљати чисту и енергичну опозициону алтернативу у Будви, а процес изградње партијске инфраструктуре формално започињемо данас", поручио је Милачић.

Милачић је најавио отварање канцеларија Праве Црне Горе у најскоријем року, као и формирање општинског одбора те партије у Будви.

Посјета Будви је наставак теренског рада Праве Црне Горе на подизању инфраструктуре, који ће интезивно трајати у наредном периоду на територији цијеле државе.