Милачић у Подгорици: Укључити апстиненте у политички живот

12.07.2018.

Синоћ је одржана сједница кординатора иницијативног одбора Праве Црне Горе у Подгорици. Након Никшића, Бара, Будве, Херцег Новог, Даниловграда и Берана, Права је наставила своје активности у виду подизања партијске инфраструктуре и у главном граду.

Предсједник Праве Црне Горе Марко Милачић је истакао важност активности Праве у главном граду, који не само што представља трећину бирачког тијела, већ и у политичком смислу представља центар Црне Горе. Милачић је нагласио да је након новог пораза опозиције у апсолутно недемократској атмосфери, најважније (поново) укључити апстиненте у политички живот. То се, без икакве дилеме, може учинити само сложним ђеловањем опозиције, што до сада није био случај.

''Једино велик и опсежан рад на терену улива повјерење и даје наду гласачима. Наши политички ставови су потпуно јасни, међутим, тек онда када стигнемо и до најудаљенијих кућа у Црној Гори, када наша идеја крене да се преноси од уста до уста, знаћемо да смо успјели. До тада нам предстоји велика борба за сваког грађанина који жели да живи од поштеног рада, а поготово за оне који су, прије свега разочарани опозицијом, отишли у апстиненцију.'', закључио је Милачић.

Главни координатор иницијативног одбора Праве у Подгорици биће генерални секретар Праве Владислав Дајковић. Он је истакао да је поносан на резултате које је Права направила за свега четири мјесеца, те да је теренски рад у читавој Црној Гори увелико у току, док у Подгорици предстоји интензиван рад на формирању мјесних одбора.

Рок за формирање општинског одбора у Подгорици трајаће 45 дана, од дана одржавања сједнице.

Медијски тим Праве Црне Горе